Arama
Arama Sonuçları
TAŞ YAĞIYOR!.. Sahil yoluna dikkat
İnebolu-Abana karayolu İlişi Köyü mevkiinde heyelan meydana geldi.
Ekrem İmamoğlu: 'Ağlaya ağlaya Tosya'ya döndük'
Ürettiği içeriklerle kısa sürede büyük bir ivme kazanan haftalık Oksijen Gazetesi'ndeki Ekrem İmamoğlu röportajındaki; 'Kastamonu' detayı dikkat çekti.. Oksijen yazarı Prof. Dr. Ali Yaylacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla röportaj yaptı.
Karadeniz’de mini tsunami!..
Bugün yaşanan fırtınada deniz taştı, dev dalgalar sahildeki 7-8 metrelik elektrik direklerinin üzerine çıktı. Dalgalar nedeniyle sahil şeridindeki yollarda su baskınları meydana geldi.
"Ne zaman bitecek bu bekleyiş?"
Cide'de yaşayan vatandaşlar, Karadeniz sahil yolunun Cide etabının tamamlanmasını bekliyor. Yolun bir türlü tamamlanmamasından dolayı şikayetçi olan vatandaşlar, yetkililerden gereken önemi göstermelerini talep ediyor.
Dev dalgalar, Cide-Bartın karayoluna zarar verdi
Cide ilçesinde fırtına ile birlikte oluşan dev dalgalar, sahil yoluna kadar ulaştı. Dev dalgaların dövdüğü Cide-Bartın Karayolu'nda çukurlar oluştu.
Bozkurt’ta tedbirler işe yaradı
11 Ağustos 2021 yılındaki büyük sel felaketini yaşayan ve yapılan yatırımlarla yeniden ayağa kaldırılan Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi merkezi ise selden etkilenmedi.
Bozkurt’ta tedbirler işe yaradı
11 Ağustos 2021 yılındaki büyük sel felaketini yaşayan ve yapılan yatırımlarla yeniden ayağa kaldırılan Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi merkezi ise selden etkilenmedi.
AK PARTİ SEÇİM ARACINA SALDIRI
AK Parti'nin seçim aracına saldırıp şoförü darp ettiği öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı.
Kastamonu’dan da geçecek
Organ bağışına dikkat çekmek için bisikleti ile Adana’dan yola çıkan 44 yaşındaki Kemal Yücel, 10 Ağustos’tan bu zamana kadar 2 bin 655 km pedal çevirerek, 23 şehri dolaştı. Kastamonu’nun da içinde bulunduğu Karadeniz sahil rotasından, organ bağışına dikkat çekmek için çıktığı yola devam edecek.
"Toplam 4 bin kilometre bir yol kat edeceğim"
Almanya'dan bisikleti ile Gürcistan'a ulaşmak için yola çıkan 67 yaşındaki Alman bisikletçi Antoine Capdevielle, Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde mola verdi.
Cide'nin hakkı gasp ediliyor!
Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Karayolları tarafından sahil yolunun taşla kapatılmasına tepki gösterdi. Sahilde açıklama yapan Mutlu, taşla kapatılan bölgeleri göstererek, önümüzdeki süreçte planlanan çalışmalara da karşı çıktıklarını söyledi ve ilçe olarak böyle bir uygulamayı kabul etmediklerini söyledi.
“Bir an önce istinat duvarı tamamlansın”
Fırtınanın tahribatı güz yüzüne çıktı Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde fırtınanın da etkisiyle oluşan dalgalar sebebiyle sahilde istinat duvarı çökerken bir iş yeri büyük zarar gördü.
Kastamonu’da eriyen kar heyelan oldu
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde eriyen kar suları sebebiyle heyelan meydana geldi.
Sahil yolunda göçük!
Cide ilçesiyle Bartın yolunu birbirine bağlayan Karadeniz Sahil Yolu, şiddetli fırtına sebebiyle tahrip oldu. Dev dalgalar sebebiyle Karadeniz Sahil Yolunun yarısı koparak denize kapıldı.
Dalgaların vurduğu sahil yolu su altında kaldı
Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sebebi ile dalgaların vurduğu sahil yolu su altında kaldı.
'Karadeniz Sahil Yolu Projesinde' çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Karadeniz Bölgesinin en önemli projelerinden biri olan Karadeniz Sahil Yolu Projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yapımı tamamlanan tünellerle birlikte inşası devam eden tüneller sürücülerin korkulu rüyası olan karayolunda ulaşımı güvenli ve konforlu hale dönüştürecek.
Karadeniz sahil yolundan kar manzaraları
Karadeniz sahil yolunu çevreleyen ormanlarda kar yağışı ile birlikte oluşan manzaralar drone ile görüntülendi.
Karadeniz sahil yolundan sonbahar manzaraları
Karadeniz sahil yolunu çevreleyen ormanlarda sonbahar mevsimi ile birlikte oluşan birbirinden renkli görüntüler drone ile havadan görüntülendi.
"Birlik olursak, aşamayacağımız zorluk yok"
11 Ağustos'taki sel felaketinde yıkılan Çatalzeytin köprüsü 52 gün gibi kısa sürede yeniden inşa edildi. 90 metrelik köprü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katılımıyla hizmete açıldı
Cide sahili, palmiyelerle donatılıyor
Cide Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sahil yürüyüş yolu peyzaj çalışmaları kapsamında palmiye ağaçları dikilmeye başlandı